Wie zijn wij

Emile van Doorn
Ayala Wibrich Kooistra

Wie is Emile van Doorn?

Ik ben een leerkracht in de breedste zin van het woord. Als docent sta ik MBO leerlingen bij in de levenslessen die ze nodig hebben, maar ook aan de mensen om mij heen geef ik graag kennis en kunde door die mij ook is gegeven.

Ik heb een creatieve opvoeding gehad. Niet schetsen met potlood, maar met pen zodat je het niet uit kunt gummen. Niet van dat voorzichtige gedoe maar gewoon doen. Schilderen op nummer was uit den boze bij ons thuis, dat was niet bevorderlijk voor de creativiteit volgens mijn vader. Daardoor begint bij mij alles wat ik doe vanuit een blanco blad waarbij alles mogelijk is en vrijwel niets te gek. Hieruit is een creatief meesterbrein ontstaan. Creatieve ideeën bedenken is één van mijn sterkste punten, evenals plannen en organiseren. Ik organiseer festivals, retreats, ben een eigen planner aan het ontwikkelen en ben daarnaast eigenaar van het Leermensinstituut.

Ik ben papa van een lief meisje en ik wandel graag met mijn hond in de Natuur. Ik speel al vanaf mijn 12e in bands en heb met mijn eigen studio meerdere albums gemaakt voor mezelf en anderen. Mijn liefde voor muziek en leerkracht zijn, combineer ik in mijn bedrijf onder de noemer muziektherapie. Een wonderlijke, uitdagende en doeltreffende manier om jezelf nog beter te leren kennen waarbij humor niet op een laag pitje terecht komt.

Verder ben ik eigenwijs, weet ik allemaal nuttelote feitjes over voetballers, heb ik een eigen visie en ik ga ervoor! Sommige mensen ervaren mij als remloos, wat ik volgens mij alleen ben bij iets wat ik heel graag wil. Aan hokjesdenken doe ik niet en ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht. 

Ik vind dat je moet doen wat bij jou past vanuit je eigen goede intentie en dat je daarbij de verwachtingen van anderen zoveel mogelijk mag loslaten.

Wie is Ayala Wibrich?

Ik ben een Droomdoener. Dat betekent dat ik alles doe wat ik het allerliefste wil doen en waar ik van droom. Ik ben een teacher of magic, kunstenares, zangeres en podcastmaker. Ik heb mijn eigen bedrijf, organiseer retreats en ik geef creatieve en transformerende workshops onder de naam Soulpainting. Verder ben ik mama van twee prachtige dochters en hou ik enorm van de combinatie sporten en lekker en gezond eten. Ik ben heldervoelend, geduldig en zacht.

Ik ben er om mensen wakker te maken. Om te laten zien wat echt is en waar de echte magie in zit. Een aantal jaar geleden ben ik zelf in het proces van ‘wakker worden” gestapt. Ik heb veel van mezelf mogen zien, leren en helen en wil die kennis nu graag doorgeven. Ik help jou te herinneren wie je echt bent, waar worden jouw hart en ziel echt blij van? Wat zijn jouw ware kleuren?

Ik doe dit via mijn schilderijen, door te zingen en ik geef graag inspiratie door via de Eigen Wijze podcast. Ik help vrouwen door middel van mijn magicteaching en het online programma Het Gouden kompas. Ik geef workshops Soulpainting waarbij ik mensen begeleid bij het schilderen vanuit hun ziel. Onlangs ben ik naast de podcast een nog nieuwer avontuur aangegaan wat ik erg spannend vind. Het organiseren van een retreat waar ik al heel lang over droom. Dit heet het schoolkamp voor volwassenen en daarbij leer ik mensen hoe je een goede relatie met jezelf en met de ander creëert en daardoor volwassenere in het leven komt te staan. Kort gezegd: Ik help mensen door te doen wat ik zelf het allerleukste vind!

Wil jij dat ook en hoe zou het zijn om weer te kunnen geloven in magie en als een kind in de modder te durven spelen?

Emile van Doorn
Tel: 06 29392889
E-mail: fe.vandoorn@gmail.com
Website: leermensinstituut.nl

Ayala Wibrich Kooistra
Tel: 06 40088402
E-mail: wibrichkooistra@gmail.com
Website: droomdoener.nl